Meny

Logga in för att skapa din favoritproduktlista.

När du är ansluten, klicka på symbolen ♡ för att lägga till en produkt i din lista.

Du har inga artiklar i din kundvagn

BLI
SAMARBETSPARTNER

Har du en Aston Martin som bara står still i garaget? Är du bra på att ge lyxiga ansiktsbehandlingar eller lär du ut dykning på fritiden? Kanske har du en restaurang som tar smaklökarna till himlen?
Oavsett vilken upplevelse du erbjuder - unik, underhållande, eller rent av fantastisk - får du gärna höra av dig till oss.


Samarbetspartner med GO DREAM

  • Vi lägger stor vikt vid ett gott samarbete med våra samarbetspartners, och gör löpande ömsesidig uppföljning som garanterar våra kunders belåtenhet. Som samarbetspartner till GO DREAM får din upplevelse synas på vår hemsida, där exponeras för ett brett kundunderlag. Dessutom erbjuder vi dig löpande rådgivning och kan fungera som samtalspartner för att fånga upp nya trender som kan utveckla våra upplevelser. Det kostar inget att vara samarbetspartner hos oss. Vi gör ett avtal som innebär att du betalar GO DREAM en försäljningsprovision först när du har sålt din upplevelse till en kund. Som vår samarbetspartner får du kostnadsfri marknadsföring och nya försäljningsmöjligheter.
  • Vill du bli vår nästa samarbetspartner? Skriv till oss och berätta om vilken eller vilka upplevelser ni tillhandahåller.E-mail: samarbete@godream.com Vi ser fram emot att höra från dig!