Meny

Du har inte lagt till några favoriter än.

För att lägga till en produkt i din favoritlista: klicka på symbolen ♡

Du har inga artiklar i din kundvagn

Registrera ditt presentkort


1 till 7 eller 12 siffror
3 eller 6 tecken

*Mandatory fields:

 

1 information som samlas in på detta formulär registreras av Wonderbox SAS, GO Dream Holding Aps. och GD Upplevelser AB. för utförandet av tjänsten och samlas in för att möjliggöra utförandet av tjänsten i enlighet med artikel 6 punkt 1 punkt b) i GDPR. Dessa uppgifter används också för bedrägeribekämpning.

 

De är avsedda för Wonderbox SAS och alla företag som det kontrollerar och/eller Go Dream:s partners och underleverantörer. De kan komma att överlåtas till underleverantörer inom eller utanför EU. För data som överförs utanför EU inför och tillhandahåller den personuppgiftsansvarige lämpliga skyddsåtgärder som avses i artikel 46(2)(c) i förordningen (se integritetspolicyn på https://www.godream.se/persondatapolitik.html ). Tjänsten kan inte utföras om dessa uppgifter inte tillhandahålls.

Uppgifterna lagras i 3 år från slutet av den kommersiella relationen och 3 år från insamlingen eller senaste kontakten från prospekteringen för icke-kund, i enlighet med CNIL:s rekommendationer (franska dataskyddsmyndigheten).

 

Du har rätt till åtkomst, rättelse, radering eller portabilitet av uppgifter som rör dig och att motsätta dig eller begränsa behandlingen av dem. Om du vill utöva dessa rättigheter kan du skriva din begäran via kontaktskjemaet, eller per post till Go Dream Box 5151, 200 71 MALMÖ, Sweden. Du kan också lämna in ett klagomål till en tillsynsmyndighet. De insamlade uppgifterna ska inte användas för att genomföra ett automatiserat beslut.

 

 

HVORDAN VIRKER DET?

  • 1. Indtast ID-nummer og indløsningskode
  • 2. Vælg den oplevelse der passer til dig
  • 3. Nyd oplevelsen – og del den gerne med os med #godreammoment

Var hittar jag ID-nummer och aktiveringskod?